onsdag 6 april 2016

Seniorkoll

Fick ett erbjudande om att komma in med Esse på seniorkoll. Var väl visserligen ett bra pris i förhållande till vad det brukar kosta, men det känns lite som ett bra sätt att tjäna pengar på nojiga djurägare som vill försäkra sig om att katten mår bra, trots att inget pekar på att den verkar dålig.

Hade tänkt att strunta i det, men nu när Esse kräkts en del så kändes det som en bra grej. Jag tillhör nog de där nojiga djurägarna lite ändå... :)

Esse gnällde som vanligt en del i bilen men på plats skötte han sig. När vi fick vänta spanade han i fönstret och kladdade ner för fullt med nosen... Att man ska behöva skämmas ;)


Veterinären såg inga konstigheter med honom förutom att han var lite väl rund... Skulle försöka att han inte blev större i alla fall :) Bandage var ingen höjdare, så det åkte av tämligen direkt när han kom hem.


Blodproven får vi svar på om några dagar, så bara att hoppas att även de ser bra ut. I sådana fall ska vi bara testa ett annat foder och se om det kan lugna magen lite så han slipper kräkas. Ja och så att jag och Elis slipper tvätta mattor och soffor :P

Inga kommentarer: