fredag 7 november 2014

Purrande katt, relax och Zalt

Idag är jag fasligt glad :) Inte bara för att det är helg, utan även för att Esse, för första gången sen han blivit kattsambo, purrat :) Han kom och la sig på bröstet, så där som han brukade göra varje kväll när vi bodde själva, och började spinna. Så skönt att känna att han verkar trivas bättre nu!


Det finns hopp för att det här med tre katter ska funka! Jag hade i stort sett gett upp helt faktiskt... Men nu finns det en möjlighet att det här ska kunna bli vardag igen. Han är mycket mer avslappnad nu än i lägenheten och han vågar ta plats. Morran protesterar inte heller så mycket längre.

Igår var väskan packad med badkläder för en kväll på relaxavdelningen på badhuset ihop med kollegorna på kontoret. Det var riktigt avkopplande med bland annat ångbastu, hamamrum och bubbelbad. Blev dock ganska ont om tid, så får ta ett besök till snart. Var så skönt att gå därifrån helt varm och mör. Känns som att jag fryser konstant nu, så det satt fint att bli helt genomvarm.


Nu får väskan packas om för helgens bravader i Göteborg. Konsert med In Flames står på programmet och som sällskap har jag Marie, Jocke, Christian, Robin och Lovisa. Är dessutom ett gäng fler som jag känner som ska dit. Ja ni hör ju: Det blir success! ;)

Det gör dock att jag inte kommer ut något för att fiska den här helgen heller. Lite synd eftersom jag har ett nytt bete jag vill testa. Fick denna gammel-Zalt av Elis som Jonatan lackat i Färjestadfärger.


Men men, snart ska den få ge mig en riktig tjockisgädda. Är ju dock inte riktigt så stressigt för mig i år. Jag har ju fortfarande större gädda än Elis :P Jag menar, han kan ju inte leva på gamla meriter från föregående år!

Inga kommentarer: