söndag 24 juli 2011

10 år senare

Efter att flyttlasset var uppburet och flyttpizzan uppäten traskade jag ner till klarälven för att träffa en gammal (ja hon är ju en av de där som passerat 30-strecket ;) ) gymnasiekompis. Vi räknade ut att det nog var 10 år vi sågs sist och har inte haft kontakt på många av de åren. Men inte märktes det när vi väl drog igång och pratade :)

Bidde lite mörkt...
Vi har bott i samma stad i typ ett halvår men inte fått tummen ur -illa! Kaffe och nybakade kakor serverades på picknickfilten där vi satt och spanade på folk och båtar. Mindes direkt varför vi varit kompisar: Härliga glada människa :) Väntar nog inte 10 år igen nu... Gick därifrån med ett stort smil :)

Annars då?

Avslutade kvällen med filmkväll -trevligt :) Börjar planera in lite saker för semestern. Inga stora happenings men att träffa trevligt folk :) Sjukt träningssugen nu också så det är väl bara att köra igång igen -nu borde låren klara sig...

Saker och ting känns ganska bra just nu :) så nu är det väl bara att vänta in nästa bakslag för som ni alla vet -efter solsken kommer regn!! ;)

Inga kommentarer: