söndag 3 juli 2016

Trögt, eller inte...

Just nu känns det som att det går trögt för mig. Jag hann lagom känna mig relativt ok efter förlossningen så kom urinvägsinfektionen och vägrade ge sig med husmorskurer, så det blev en kur för att få hjälp med den. När jag väl blivit av med den kom magsjukan, och den ordentligt :S Hoppas verkligen att det kan vara slut med krämpor nu för ett tag! Tycker liksom det är tillräckligt jobbigt att försöka lära sig förstå och ta hand om en bäbis, utan extra utmaningar... Fick kalla in mor igen som hjälp och avlastning för att orka med. Mammor är bra dom! :)

Men men, positiva saker! Jag har tagit min sista blodförtunnande spruta :) Jag närmar mig "normalt liv" igen ;)


Okej, en tråkig sak till. Fotbolls-EM! För det går ju inte som jag vill för mina lag... Trodde faktiskt att Italien skulle kunna gå längre i år.


En sak jag klurar på i fotbollsvärlden är varför så många har problem med Cristiano Ronaldo, men inte Zlatan!? Är inte de två väldigt lika egentligen...?

Dagens tips: Om du har tänkt kräkas fasligt mycket, ät jordgubbar innan! Då doftar det inte lika illa i näsan :) (Min portion är bara marginellt större än Elis... Hans står bara längre bort.... Ehh...)


Annars då? Bortsett från bajs och kräk. Elis har varit och tävlat i Gäddkungen, som vi vann förra året. Utan mig rasade laget till en tredjeplats (tur för mig, så att det verkar som att jag gjorde någon nytta förra året ;) ). Eller rasa och rasa... De hade samma poäng som ettan och tvåan, men tappade förstaplatsen på grund av kortast gädda.

Priser fick de i alla fall, och även jag fick några, bortskämd som jag är :) Nu ska jag visst börja gymma på SATS! :-O


Hehe, vi får väl se hur det blir med det... :P

Inga kommentarer: