söndag 24 juli 2016

Gamla goa gubbar

Elis har börjat jobba igen efter sin första semester, så nu när han ändå inte var hemma på dagarna passade jag och Elly på att ta en roadtrip till Närke. Fredagen spenderade vi i Pålsboda, först trädgårdshäng hos Berra och Karina och sen på IP där PGOIF återigen tog emot gamla goa gubbar.


Jag kan inte påstå att jag fick med mig så där mycket av matchen, för Elly var inte alls på humör, men finväder var det och mycket folk.


Leif Mannerström serverade hamburgare och Arne Hegerfors kommenterade. Känns häftigt att de (och övriga kändisar) kommer till lilla Pålsboda. Välgörenhet lockar :) 50% av alla intäkterna går nämligen till cancerfonden.


Pålsboda börjar fyllas på med ungdomar, så jag har inte längre koll på vilka alla är, men en del gamla bekanta ansikten finns det allt :)


Har inte heller koll på alla kändisarna, men jag nöjer mig gott med Glenn, Kåberg och Frögren (även om jag känner igen fler) :)


Glenn bör man följa på twitter förövrigt! I alla fall om man gillar torr humor... :)


Christian poserade glatt med Frögren och om jag får gissa blev det en del Leksandsprat om deras fantastiska avslut på förra säsongen och hans egna avslut av karriären.


Berra var också framme för att ta en bild, och ser han inte lite liten ut bredvid Frögga? Kan förstå att Frögren inte varit kul att möta!


Får tacka Karina för bilder denna gång, för själv tryckte jag i skuggan och körde fram och tillbaka och fram och tillbaka med vagnen.

Inga kommentarer: