tisdag 26 juli 2016

Rinnande banana split

Spenderade den mesta tiden i Hjortkvarn på denna Närke-tur. Mamma hade fixat ett tillfälligt skötbord åt oss och det var faktiskt skönt att slippa byta på golvet, även om det såklart också funkar.


Första dagen hade vi även sällskap av Molly och vi tog en tur upp till glassbaren. Molly var väldigt intresserad av mammas glass och följde varje sked med blicken :)


Knatade runt och hälsade på syskonen och denna resa lyckades jag faktiskt träffa alla fem :) Som bonus var även Emmelie på besök hos Bettan och hon lyckades fånga ett skönt smil från körven :)


Elly var gossugen så hon fick sova lite hos mig i soffan, men det blir inte mycket plats över till mig när hon tränger sig ner :P


I lördags planerade jag och mor att vi skulle ta och "äta lunch" från glassbaren. Alltså gå dit hungriga och beställa något riktigt stort. Tyckte vi planerat det bra i förhållande till Ellys sovtid men lagom när jag fått min bananasplit började det skrikas... Hann kasta i mig lite innan det blev att bära runt på henne ett tag. Så här fick jag sedan avnjuta min glass... Mmm, rinnande sörja!


Som tur är var glassen god ändå :) Tror dock att jag nästa gång ska skaffa barnvakt och gå till glassbaren själv :P

Inga kommentarer: