måndag 13 februari 2012

Boor eller boas

Så kommer den tillslut: Den efterlängtade(?) helgrapporten! :)

Carro kom redan på fredagen och fick då uppleva en riktig Astrid-fredag: Tacos och På spåret :) Tobbe och Elis fick också äran att vara med. Vi var sjukt bra faktiskt! Vann hela semifinalen mot de på tv. Men frågan är väl -hade man vågat dra i nödbromsen så tidigt om man faktiskt satt där live?! Kanske inte... :P 

Eftersom vi redan på fredagen provsmakade vinet (viktigt att kolla så att det inte var gammalt!) så tog vi det ganska lugnt på lördagsmorgonen innan Lisa och Lina anslöt. 

Det var ett fasligt tjat om att käka lunch, så det blev det första vi hittade på. Stackars Carro hade precis avslutat en 1,5 timmes frukost. Ja inte så att hon äter mycket. Hon äter bara fruktansvärt långsamt... Eller så pratar hon mycket... Eller kanske båda... :D 


Potatismos, blomkålsmos, pannbiffar och sås fixade jag och Lisa till. Eller ja, mest Lisa får jag väl erkänna :P


De här slappona gjorde inte mycket i alla fall ;)


Man vill ju vara en bra värd så där när man får finbesök. Jag hade därför skaffat cola så att alla skulle vara nöjda! Tobbe vill ha vanlig cola, Lina zero, Carro och Lisa kör på light medans jag håller mig till Pepsi :)


Sociala gänget satt sen i soffan och lekte med sina mobiler... Kul att ni kunde komma kompisar! ;)


Trodde att man skulle slippa jobbet på helgen men verkar som att kunderna förföljer en ändå. I detta fallet via sponsring.


Mycket skidor och sport blev det i helgen. Stackars Lina som inte är så intresserad... Hon är snäll i alla fall och låter oss hållas :) Hon försöker även hänga med och underhåller oss med kommentarer så som:
"Men varför åker de inte i skidspåren som de gjorde igår?" under fristilsloppet :)

Sen pyntade vi oss vackra och mina gäster hade vänligheten att ha med sig varsin fjäderboa åt oss melodifestivalen till ära. Bara det att de "fjädrade av sig lite"... Jobbigt för min asperger light när det blev så stökigt hemma ;)


Carro pyntad med paljetter och boa. Vad heter det i plural förövrigt? Boor? Boas?


Lisa fick fria händer gällande hår och smink. Jag blev mycket nöjd och kände mig fin :)


Så skulle det ätas igen. Kocken Lisa fixade tacolåda. Tur att det är gott med tacos :)


Så blev klockan 20 och boorna (eller vad det nu heter) åkte på till melodifestivalen.


Tobbe var jätteglad för sin boa...


Nästan lika glad som Lisa över sin :)


Ni trodde väl inte att det skulle gå en hel kväll utan en egobild på oss?! :)


Hmm... Vad har han egentligen i glasen den lilla schlagerfjollan?! ;)


Jag hade en golfklubba som drinkpinne jag då :)


Så musikquizade vi lite och när har vi ena laget: "Team dryg minus Lina"


Några shots senare begav vi oss till Korriander och härjade. Jag dansade. Jag var full med andra ord :) Det var Carro också som lyckades få med sig hela galgen med nummerbrickor hem från garderoben :)


De här boafjädrarna var som nyårsstjärnorna: Överallt! :S


Ni kanske undrar varför Esse inte är med på någon bild?! Som vanligt glömde han sig i stort sett hela tiden. Läskigt med främmande ibland... Men han är i alla fall glad nu efteråt när han har massa fjädrar att jaga runt med. Kul att någon gillar dom ;)

Carro mådde inte så bra på söndagen och då gick det ännu sämre att äta frukost. Så här långt hade hon kommit en så där 2 timmar efter att vi andra ätit upp ;)


Väldans glad att jag har diskmaskin en sån här helg. Vi lyckades producera 4 maskiner under lördagen (med hjälp av fredagskvällen)! :-O Galet... Hade tvingat dom att använda papperstallrikar och plastmuggar om jag behövt diska för hand! 

På söndagen märkte vi på vår promenad på väg till pizzerian på andra sidan gatan att det var ett fantastiskt väder. Strålande sol och klarblå himmel. "Åh så härligt det vore att vara ute idag" sa vi och gick upp och la oss i soffan igen med neddragna persienner :) 

3 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Bra helg och bra summerat tycker jag :)
jag kan väl numera titulera mig själv som inte bara kartläsare utan även matlagare!

Lisa Eriksson sa...

Jäkligt snygg frisyr på dig förresten. Blev himla bra!

Ass sa...

Du inser att det inte är bra att du gör mig snygg sådär -då får du ju göra det varje gång ;)