fredag 24 februari 2012

Big brother och lite mer

Sitter nu och ser det första avsnittet av Big Brother för den här säsongen. Jag tror det blir det sista. Helvete! Vart hittar de alla?!? Eller ja, Skåne tydligen... och Stockholm...

Vilka pinsamma idioter!! Åh herregud.... Jag blir bara arg!! De har ju inte logik i huvudet. Kan inte argumentera alls... Omogna... Patetiska... Jävla nötter! Är de på riktigt? Det kan de inte vara!

Fasen...

Inte så sugen på att dricka längre... Fast ärligt... Sådär pinsam blir jag inte! Det bara kan jag inte bli!:S

Nej det här kan jag inte se!

---

I alla fall... :)

Idag tröttnade jag på Mimmis tjatter så det blev tejp för att få tyst på henne! Effektivt! Långvarigt blev det också då hon envist höll tyst i 2 timmar efter detta :)


Hon är visserligen bara 15, men hon börjar bli senil... "Jag har nog inget glas med vatten, jag tar ett till" Många glas blir det :)


Har fått gå och plocka glas här hela veckan :P

Taco och film ikväll med min kära Ryan Gosling: The ides of march
Mmmm Ryan :)
Var en helt okej film men inget märkvärdigt. Lite för lite bar överkropp ;)

Ja just, på måndag är det flyttdags! Vi byter kontor och flyttar några hundra meter inne i centrum, så idag packade vi ihop.


Det blir gött med nya lokaler och lite omväxling :) Undrar bara hur mycket av tekniken som kommer strula i början... :S

Aja, nu ska jag ta nattpromenaden och inte kolla mer på bb i alla fall!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Samma här när det gäller BB. Sitter i soffan och blir riktigt förbannad! Det kan inte vara på riktigt!?!! Det värsta är att man över huvudtaget knäppte över till den kanalen, för nu "måste" man nästa kolla lite till...måste försöka låta bli.
/Nettan