onsdag 29 juni 2016

Mäsommar!

Planen för midsommar var att ta en tur till Hjortkvarn för att hälsa på delar av släkten (läs: låta släkten träffa Elly) och ta en tur till Breven. Körven var redo att slå händerna i taket och riva hela haket, men råkade somna mitt i allt. Sånt som händer!


Hann knappt komma fram innan en bil sladdade in på grusgången ;) Nyblivna moster Bettan ville spana på kalufsen!


Någon var i centrum mest hela helgen, och så även när vi bjöd in oss själva till Gambygården på midsommaraftonen.


Vi lyckades komma lagom till efterrätten - bra tajming! :) Extra kul att även Linus, Anton, Ofelia och Jocke var där. Man behöver en dos av de där pajasarna ibland :)


Magnus hade hittat julsäcken och delade ut hårda paket med okänd vätska i, en del god, en del mindre god... Man kunde få Grisen i säcken, kan man lugnt säga :P


Midsommardagen spenderades först med mamma, innan vi åkte mot Breven till tonerna av Peps Persson som radion passande nog spelade.


Kom fram lagom till bryggpilsnern och för första gången på många år var det kanonväder! De andra passade till och med på att bada i pölen.


Försökte hålla mig mest i skuggan, men lyckades ändå bränna mig och det blev fasligt svettigt. Det här med solkräm och shorts var visst inget jag tänkt på i värmen.


Hann även med att spana på kransarna innan vi åkte tillbaka till Hjortkvarn för grillmiddag hos Bettan.


Mimmi och Jesper var också hemma ihop med Wilma och Simba och vi låg och lökade i trädgården i väntan på maten. 


 Blev ordentligt gödda innan vi knatade vidare mot nästa syskon där det blev kusinträff.


Elly skämdes bort med fasligt massa presenter, så vi fick svårt att få plats i bilen hem. Får nog överväga det här med takbox framöver... 

Jag och Elis skämdes också bort med bland annat fruktsallad toppad med chokladboll :)


Avslutade besöket med att hänga på låset på Glassbaren för att hämta hem några glassar. Till min stora glädje var det päronmjukglass i maskinen :) Den smälter dock fasligt snabbt...

`
Summa: Mycket bra helg! :) Som om jag hade trott något annat!

Inga kommentarer: