söndag 1 november 2015

In Flames - Karlstad

Känns ju lite onödigt att se In Flames två gånger på en vecka, men jag ville ju se ihop med "kompisgänget" i Örebro och det känns ju dumt att inte gå när de kommer till Karlstad -så det fick bli dubbelt :)

Blev dock lite paff denna gång när jag behövde visa leg för att komma in. Systembolaget kan jag mer förstå (eftersom de ska kolla upp till 25 och riskerar att bli av med jobbet om de missar att kolla kontrollanter som är mellan 20-25), men här, på konsert med 18årsgräns... Kändes inte heller som att de kollade många. Jaja, hellre att man ser yngre ut än äldre! :)

Samma setlist som i Örebro, så mitten var lite seg eftersom jag inte kan de låtarna så bra, men annars mycket bra :) Fint att de ägnade sista låten till ett fan som blev offer i en mordbrand i somras.


Det var dock mycket bättre drag i Örebro och det tror jag mycket beror på uppdelningen med barer på sidorna och "ölfritt" i mitten för de som främst vill härja.

Nu är det slut på inplanerade konserter på kylskåpet. Hmm, vad borde jag se här framöver?


Får roa mig med bio så länge i alla fall :)

1 kommentar:

Tidningsbudet sa...

Mötley Crüe eller Judas Priest kanske? Alldeles gratis också bortsett från den inte gratis transporten till/från Stockholm.