tisdag 20 september 2011

6 stygn senare

Hade fått remiss till sjukhuset igår för leverfläckarna. Som min läkare på vårdcentralen trodde så var det ingen fara att min gloria halkat ner och satt sig på ryggen runt min fläck. Istället var det nu min "återkommande" fläck som de ville kolla upp. Jag tog nämligen bort en för några år sedan och nu har det ploppat upp en ny på samma ställe.

Att jag käkar blodförtunnande var visst inget problem utan de karvade loss ändå. En operation så där på måndagmorgonen var jag väl inte helt beredd på. Det var inte så skönt att få bedövningen men när den väl börjat verka kändes jag ingenting. Luktade lite bränt när de svetsade ihop blodkärlen men annars kändes det okej. 6 coola stygn blev det.

Tämligen omgående började jag dock se en färgförändring genom förbandet... Ringde oroligt upp och frågade om detta var normalt men det var det visst när bedövningen började släppa...

Men vet i fasen fall jag tycker att det ser så normalt ut?! Ser ju inte vidare trevligt ut och det ökar hela tiden på lite...Gör även lite ont och ibland känns det som att handen är på väg att domna bort. Aja! Är väl bara att lita på "de som kan"!


Får väl se hur det ser ut när förbandet ska av om några dagar. Stygnen får jag dras med i 2 veckor och får inte träna på minst en vecka :( Missar därför att kunna vara med på träningshelgen nu i helgen -riktigt tråkigt! :( Men men -jag fortsätter väl att vila mig i form då! :P

1 kommentar:

Lisa Eriksson sa...

Bläää - äckelbild!
Cencurera!