onsdag 13 oktober 2010

Åh jag får så möööe besök!

Börjar fundera på om jag flyttat lite för nära hemhem -är inte van vid så här mycket besök ;) Nejdå! Bara skoj! :) Känns hur bra som helst! :D

Idag kommer Pajas-Linus och kopplar in mina högtalare och förstärkaren. I släptåg har han nyblivna sambon, bror och far. Jag kommer nog inte vänja mig vid att mina "små" syskonbarn har sambo. Hur gamla har de blivit egentligen? Hur gammal har jag blivit egentligen? :S

Pajas-Linus + Bror
Sen i helgen kommer ytterligare 3 syskonbarn (jag har en helt tomtearme av dom ;) ) +buffesovaren och kanske även Mayzor. Det blir bra det här :D Frågan är bara om det är värt att städa innan dom kommer... ;)

Inte att förglömma så ska jag få besök av en diskmaskinsinstallatör -inte för att vara taskig men det är nog det jag ser fram emot mest :P Åhhhh vad jag hatar att diska... Städa är inte heller någon hit... Funderar seriöst på städerska -så dyrt kan det väl inte vara?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vänta här...de där två känner jag igen! Eller...kanske är dumt att erkänna det? ;-) Hmm...jag menar, jag har sett dem på byn.

/Nettan

Ass sa...

Hehe jag håller dig mycket ansvarig för dessa gossar ;)