torsdag 25 december 2008

Nu har vi jul...

Det blev en mycket lyckad julafton :D Helt kalas faktiskt! :) Nöjd! Kanske är bra att ha låga förväntningar... Bara lite synd att Berra med familj alltid ska iväg så tidigt, hade varit skoj att få ses lite längre! Men men... Vad är väl en bal på slottet? ;) Vi körde i alla fall hela kittet: Julbord, Kalle, Tomten, Fika, Struntprat, Gröt... Men mandeln hamnade inte på min tallrik så jag får vänta lite med att gifta mig :P 

Idag har jag varit och visat mina enorma skridskotalanger för min syster med familj. Jag har aldrig sett så fina köttbullar tidigare ;) Hehe, för att inte tala om korvar och pannkakor :D Hmm, nu fattar nog inte ni andra alls vad jag pratar om men jag kan förtydliga:
Köttbulle -När man kryper ihop som en boll när man åker
Korv (som jag kom på heeeeelt själv) -Då sträcker man upp armarna och blir som en lång korv
Falukorv (påkommen av Bettan) -Då böjer man sig så man blir som en falukorvsring
Pannkaka (Tror det var Michelles påhitt) -När man har kraschat på isen så är det bara att lägga sig ner helt och säga att man gör en pannkaka

Kul var det i alla fall :D

Nu får jag snart dagens portion av fruktsallad -Det är gött att vara hemma hos mor :P 

Sover massor, var nog lite sliten... Sen går det en massa tid till grubbling... Finns ju så mycket att tänka på... Får se om jag kommer fram till något :) 

Folk verkar rastlösa och tycker att jag borde ha en plan snart... Vad ska jag göra på min ledighet? När ska jag till Linköping? Vad ska jag göra på nyår? Jag vet inte... Vi får se :) Man ska väl njuta av att vara ledig och fri när man har det previligiet?! 

Inga kommentarer: