onsdag 7 december 2016

The end is near

Idag är det 9 år sedan jag startade den här bloggen, men nu sjunger den tyvärr på sista versen! :( Känns lite vemodigt även om det helt och hållet är mitt beslut att lägga ner.

Tycker tyvärr inte det är lika kul att skriva längre och det känns inte som att jag har lika mycket som jag vill dela med mig av som tidigare. "Men du kan väl bara skriva när du känner för det? Du måste ju inte uppdatera så ofta." Njo, kanske det... Men jag vill inte göra något halvdant! Tror dessutom att det bara rinner ut i sanden då, och då kan jag lika gärna lägga ner direkt. Samtidigt blir det en stress som släpper när jag inte längre "måste" fota till bloggen och "måste" lägga upp något. Tror det blir bra för mig att lägga energi på annat.

Jag tänker dock inte lägga ner innan det har kommit en årssummering. Det är ju mina favoritinlägg att skriva :)

Lite bitter över att jag inte lyckats lista ut vilka alla mina läsare är... Men jag får försöka leva med min nyfikenhet :P

Nu blir jag grinfärdig... Det känns tråkigt att lägga ner :( Är väl fjantigt att bli lipig över en blogg... Men jag har trivts med att dela med mig och tycker om att själv läsa igenom gamla inlägg och bli nostalgisk över allt kul som jag har gjort. Lite rädd att jag inte kommer att minnas saker lika bra när jag inte dokumenterar det lika väl.

Men följ mig gärna på andra sociala medier. Kör vidare på Instagram och Facebook. Ja och invänta årssummeringen! Innan den har kommit är det inte över! :)

2 kommentarer:

Ass little helper sa...

Nej men va fasen Arslet, din blogg är ju den enda jag följer ju :)
Men jag förstår helt och hållet om det finns annat att lägga tid på, jag lade själv ned min blogg för längesen av samma anledning.

Men, det ställer ju mig inför ett dilemma också, ska jag avslöja vem fan jag är, eller ska man ta med sig det in i blogg-graven.
Jag får nog sova på den saken tror jag bestämt..

Anonym sa...

Tycker faktiskt att jag kan vara värd ett avslöjande efter alla år av nyfikenhet! :-)