lördag 31 december 2016

Mitt 2016

Störst går först heter det ju, så det är väl bäst att börja med årets största händelse, Elly :)


Mycket känslor i samband med detta och en mycket större omställning i mitt liv än vad jag hade kunnat föreställa mig. Totalt nerkärad är jag nu i alla fall :)


Antingen har jag lagt märke till det mer i år eftersom jag själv fått barn, eller så är det ett babyboom-år, för det känns som att det fötts fasligt många i bekantskapskretsen i år. I alla fall trevligt med fler som är föräldralediga så man kan åka och hälsa på även under vardagar så inte de blir alltför enformiga.


Annars har det inte varit några större förändringar under året, ja eller några på huset visserligen. Byggt en ramp för att köra vagnen på, satt in en altandörr med kattlucka så katterna kan kila in och ut som de vill, gjort om på ovanvåningen så det blivit ett gästrum av hallen och målat om Ellys rum. Ja sen har Elis bytt bil och skaffat en till båt :)


Det hade visst hänt lite grejer ändå...

Men mycket har varit sig likt. Haft en del besök för att kolla på hockey, alltid uppskattat! Varit på några konserter så som Millencolin, Powerwolf och Rock of 80's. Mer besök, så som när det här gänget kom för att kolla på amerikansk fotboll.


Har tagit mig ut på några fisketurer under året, trots att tiden för det har minskat. Ingen monstergädda i år, men väl ett nytt PB på id :) Även fått en till fiskekompis så jag kan komma ut även utan Elis, även det mycket uppskattat. Ja inte för att jag inte gillar att fiska med honom då :) Men jag är för feg för att ge mig ut själv med båten.


På tal om uppskattat så är det ju ingen hemlighet att jag gillar besök :) Det var ganska slugt att skaffa barn, för mamma har aldrig varit på besök så ofta som nu :P Men det är inte bara hon som varit utan även många andra. Spelhelger och fester har det också varit såklart. Lite extra glad blev jag när Kim ville komma på besök på höstlovet :)


Har börjat röra lite på mig och spelar nu innebandy igen, men innan det har jag varit tämligen slö på den fronten. Blev dock att röra på fläsket en del när jag köpte ett minipingisbord och även när vi under sommaren fick låna ett större pingisbord av grannen. Roligt som fasen med pingis ju!


Hade en riktigt skön helg i en kompis släkts sommarstuga, men annars spenderades sommaren mest på hemmaplan. Lite ovant...


Hade äran att få vara vittne till en vigsel också! Grattis grattis! :)


Vi var fasligt nära husvagn och kökssoffa efter att ha haft matchande outfit under fiskemässan i Karlstad. Men visst såg det väl tjusigt ut!? ;)


Kanske nästa års projekt får bli att fixa tröjor till katterna också :P Vad jag annars kommer ha för mig framöver får ni som sagt följa på andra ställen från och med nu.

Sista inlägget härmed författat... Nu är det slut! :(


Tack och hej - leverpastej!

9 kommentarer:

Zäta sa...

Nääääääääj

Lollo sa...

Näääääää! Lägg av! Eller gör som du vill. Din blogg var ändå ganska tråkig, dötrist och alldeles, alldeles uuunderbar.

Rogersdottern sa...

Det var roligt så länge det varade!! Tack för den här tiden med bloggandet!!

Sandor sa...

Näääää, vad synd att du slutar med bloggen! Men men, jag förstår ändå, livet är hektiskt och jag har ju själv också slutat blogga under förra året. Det tar helt enkelt för mycket tid. Men det kommer alltid nya saker istället! Tack för all läsning, det har varit jätteroligt och underhållande. Jag hoppas bara att det finns en chans att Julkulskalendern ska resa sig ur askan igen! ;-) Ha det så bra Astrid!

Ass sa...

Zäta - Får ta upp chattandet igen istället :)

Lollo - Tänkte att om ni inte kan läsa om hur det är här så kanske nyfikenheten blir så stor att ni kommer och hälsar på istället :)

Rogersdottern - Tack själv! :)

Sandor - Det tar mer tid än vad man tror, så det blir nog bra att lägga ner. Planen är att kalendern ska återuppstå i alla fall! :)

Ass little helper sa...

Ass, du skulle inte kunna lägga upp en liten sammanfattning för 2017 när det är dags?
För de som saknat denna blogg som spred glädje och fröjd?

Ass sa...

Det finns planer på det :-) Motivationen för detta kan dock höjas ytterligare vid avslöjandet av hemliga identiteter ;-)

Ass little helper sa...

Planer tycker jag om :)
Tja, min första kommentar på din blogg var ju om Ghost, och tom de har ju avslöjat sina identiteter nu, så vem vet ;-)

Ass sa...

Hehe, får vänta och hoppas då, båda två :-)