torsdag 30 september 2010

Beställt!

Oj, idag har jag shoppat loss ordentligt! :D Vilket fint vardagsrum jag kommer få ;)

Då min tjockis gått i graven -eller snarare fått ta en tur ner till källaren för att jag inte orkat ta tag i att ta reda på vart den ska kastas (bekväm!) -så är ju ny tv ett måste! En 42tums LG bidde det -blir nog bra...


Min dvdspelare har jag tidigare kastat för att jag blev förbannat på att den vägrade släppa ur något ljud -så det var dags för en ny där med. Men ååååååh nej, inte kunde man bara köpa en blurayspelare -nej tydligen skulle man ha en ps3a... "Jaha" -sa jag och beställde!


Fick då veta att det gick ju verkligen inte för sig att bara ha en vanlig dosa om man skulle ha den till filmtittande -så det var bara att beställa en fjärrkontroll också...


Sen är det ju det här med ljud... Är ju roligare att kolla film om det låter lite... Så då bidde det en förstärkare med:


Här är jag ganska borta -har ingen aning om vad som är bra -jag bara nickar och håller med och beställer ;) Onkyo... Aldrig hört om... Men det blir bra :) Ja och några högtalare skulle jag också ha är klart.


De hette något med Magic -det kan ju bara vara bra :D Får se om jag bygger ut med fler senare... En sub till grannarnas glädje? Kanske... Kanske inte... ;)

Ja sen blev det lite sladdar och sånt skit också...

Stort tack till Linus som guidat mig genom teknikträsket! Ja och eftersom det är ditt fel att jag beställt är det du som får sätta ihop allt ;) Grattis! :P

onsdag 29 september 2010

Badrum

 Snuskigt effektiv idag! Tvättat har jag också hunnit gjort! Ett till "rum" klart :)

Mitt skithus
Äntligen badkar igen!!! :D
Nya tvättkorgen passar in bra -tycker jag i alla fall ;)

Sovrum

Första rummet klart! :)

Sängen som just nu även är skrivbord, matbord och soffbord :)
Min enorma lilla tjockis-sängtv :)
Garderober har jag också vid min säng med skrynkliga lakan.
Strykjärn är inte min grej!
Äckligt prydligt...
Jag tror jag gillar svart... :)

Vågade inte ta en bild och visa upp hur det ser ut i byrålådorna -då skulle det komma ett "nerd alert" :P Inte är det väl fel att sortera lite... Strumpsort för sig... i färgordning... :P Inte konstigt det tar tid att bli klar ;) 

tisdag 28 september 2010

Referat

Jag har levt i tron att jag i alla fall kan skriva någelunda underhållande matchreferat -men efter att ha snubblat över detta referat (tack Pierre) får jag backa. Jag skriver urtråkigt jämfört med det här!!

Haha, åh vad jag skrattade :D Man behöver inte känna till spelarna för att tycka det är kul heller -man känner igen typen av spelare i alla fall, det räcker. Skönt skrivet!

Dagens skratt :)

måndag 27 september 2010

Mitt liv som tjejbög

En "vanlig" bög är ju en kille, som är som en tjej, och gillar killar. (Ja jag har fördomar ;) det är roligare så!) Jag är däremot en tjejbög: en tjej, som är som en kille, och gillar killar!

Detta kom vi fram till efter några glas vin härom veckan. Jag var ju varken bi eller leb och jag kunde inte heller passa in i gruppen vanliga tjejer pga att jag inte gillar mode, smink och sånt utan hellre sitter framför tv:n och kollar sport eller spelar tv-spel. Då uppkom detta uttryck: Tjejbög!

Det är inte alltid så kul att vara tjejbög för som tjejbög misstags man ofta för att vara lesbisk. Tydligen så klär jag mig lesbiskt (inte bara jag som har fördomar ;) ). Själv anser jag ju att jag klär mig sportigt -men det kanske då är samma sak... Personligen förstår jag inte att någon vill gå i något annat än gympaskor ;)

I alla fall: Är ju inte bara en gång som jag fått en tjej "efter mig" utan att jag tycker att jag gjort något uppmuntrande mer än att vara allmänt trevlig. Utstrålar jag en gayvibb?! Det skulle ju förklara varför det skiter sig med killarna -de tror inte jag är intresserad! :-O Så måste det va ;) Antingen det eller så är de bögar -visst Lisa!? :D

Jaha, då är det dags att köpa kjol, klackskor och nagellack!!! Inget annat att göra för att få en förändring...

As if...

I'm blue da be dee da dee da

Vill man bli bra får man lida pin -som det heter ;)

Snyggt va?!?
Det värsta röd/illila börjar gå bort nu dock. Fick det faktiskt inte när jag spelade själv utan när jag stod vid sidan och råkade ut för att agera fartdämpare för två fullt satsande "småttingar".

Är faktiskt förvånad över att det är så pass seriös nivå på träningarna med så många unga. Jag är nästan dubbelt så gammal som en del -känns ju lite knäckande :S Jag har inte många år kvar nu...

-----

Nyhetsmorgon och de rapporterar om VM i murning... Haha :D I murning!!! Haha :D Vad de hittar på...

söndag 26 september 2010

H O C K E Y

Hade flyt i går och fick tack vare snälla Zäta biljetter till FBK-AIK :) Hade egentligen planer men det går ju alltid att ändra när man får gå på hockey :)


Charmiga fans de har AIK föresten. Gick där som ensam "uppklädd" på trottoaren när deras buss kom och åkte förbi. Då knackades det på rutan och gjorde gester som man kan tolka som att de gärna ville att jag skulle utföra något oralt... Why??? Tog en period innan klacken blev omringad av vakter för att de inte skött sig... Nötter...


Annars var väl matchen så där... Powerplay var katastrofalt och det var inget finlir... Dribbellinen åkte och drällde bort puckar i mittzon... Var väl ingen större tvekan om vilka som skulle vinna matchen -men nja, det är långt kvar tills festen på torget -men det kommer :)

Annars då?

Mycket innebandy nu! Härligt! :D Känns verkligen kul! Även fast jag får spela back ;) Träningshelgen har dock slitit hårt. Känner mig helt mör i kroppen -men på ett bra sätt ändå... :)

Måste börja beta av min att-fixa-lista nu så jag kan ha inflyttningsfest :) Viktiga saker det där...

Nu blir det söndagsfilm på mini-tv:n i sovrummet :) Bättre än inget... Tips på tv jag kan köpa mottages med glädje! :) Vad är det som är inne nuförtiden? Vad ska man ha?

lördag 25 september 2010

Livet leker

Just nu känns allt ofantligt bra! :D

Till att börja med så är jag inte längre billös. Ny medlem i min lilla familj är nu Bil Cosby:

Bil Cosby
2008-
Mycket nöjd :)

Släktkalas igår med tårtor och fått pannkaka hos mor -inte det sämsta!

Esse lurpassade på mig igår när jag skulle lägga mig och bara sekunder efter att jag lagt mig låg han på bröstet och kurrade :) Ska försöka hämta hem honom så snart som möjligt nu... Är lite tomt i den stora ekande lägenheten... Gardiner kanske vore något?!?

Hockeybiljetter har jag också fått till ikväll :) Lurat hit bror för att kolla med mig :)

Nytränad är jag och mer kommer imorgon: Träning + Match -Laddad!!! Känns riktigt skoj att köra -det här ska bli en kul säsong :)

Som att det inte vore nog med detta så har äntligen min tjockis-tv (även känd som pensionärstv:n) dött! Bilden försvann och det började lukta bränt :S :) Nu får jag med gott samvete köpa ny!! :D

En helt annan sak: Det sägs att jag är så lik min pappa -jag har lite svårt att se det själv -men vad tycker ni?

Tage Karlsson
1931-1989

torsdag 23 september 2010

Värmländska

Det är väldigt underhållande att lyssna på värmländska :D Det är lite som norska -man kan inte riktigt ta dom på allvar, inte ens när de säger seriösa saker :)

Just nu är nog att lyssna på värmländska det mest underhållande som händer i mitt liv. Högt tryck på jobbet -jag är riktigt sliten alltså. Igår somnade jag på soffan rätt tidigt på kvällen och vaknade inte upp förens vid 6 i morse :S

Bara 6 utespelare på träningen idag -inte så hett...

Aja, helgen blir bättre! :) Hämta ny bil, träffa släkt, träningshelg och sen ska jag nog hinna socialisera på fest också :)

Menlöst inlägg -det får ni stå ut med! ;)

Bloggen har ändrat hur man lägger in bilder och grejer så jag måste testa det!

Man kan lägga in bildtext nu också!
Ser fram emot helgens träningshelg :)

tisdag 21 september 2010

Nada

Så där ja! Kvällen slut och jag har inte gjort ett skit -Gött! :)

Eller ja, ingenting innefattade då slösurf, tv och film -inte det sämsta... Kände att jag behövde vila lite...

Snart NGGW i Linköping!!! :D


Då gäller det att vara i högform ;)

måndag 20 september 2010

Back

Träning idag och nu kom frågan: Kan du tänka dig att spela back?

:S

Nu tycker jag visserligen inte att det är mitt val att säga var jag ska spela -det får tränarna bestämma vad som är bäst för laget -men jag tycker ju inte att det är så skoj...

Kanske kan bli?! När man väl lär sig hur man spelar back och lär sig vara med mer i anfallet och inte bara står där bak och väntar för att man inte vågar gå fram?!

Det blir nog bra... Kanske... Men jag är skeptisk... Vore roligare att vara där framme alltså...

En helt annan sak: Blir högst troligt bilköp på fredag :) Cosby heter han min nya pärla :)

Då kör vi!

Helgen avklarad:

Första besöket -bror på övernattning (inklusive härj) i fredags

Don -Disk och tvätt och sånt osexigt

Politikerfest -Ja nästan i alla fall ;)

Match -Premiär, inte så lyckad men det ska nog ordna upp sig! Hamnade på backplats (igen). Inte det jag tycker är kul men det gick väl inte helt illa så kanske man borde vänja sig vid det... :S

Köksmöbler på plats -Snälla Lars och Kristina hjälpte mig hämta hem mitt första köksbord sen jag bodde ihop med Lisa :) Ja sen gav de mig vaniljbullar också -känns som att ja gick fasligt vinnande ur söndagkvällen :S :P

Ny vecka:

Ska ringa på en bil jag spanat in idag -Hoppas hoppas... Den känns bra! :) Opel Astra 1,8 2008 Låter väl inte så illa!?

Träning -måndag, (tisdag), torsdag, fredag, söndag

Match -lördag, söndag

Biljard -onsdag

Sabatonkonsert -fredag (hoppas jag)

Baluns hos Anna -lördag

Helt uppbokad med andra ord -men det blir nog bra :) Det är ju bara roliga saker :)

Lets go!

söndag 19 september 2010

Sakna

Att ha flyttat känns för det mesta helt fantastiskt rätt, men (för det finns ju alltid ett sådant) det finns en sak som känns mycket sämre: Att bo i lägenhet :S

Det är för det första väldigt lyhört. Visserligen främst i trappuppgången men det hörs även inne i lägenheten och igår hörde jag grannen utföra aktiviteter som i alla fall inte jag vill höra andra utföra... :P

Att vara utan diskmaskin är också en negativ sak. Uff... Igår tog jag tag i första disken (efter två veckor) och det var inte skoj på något sätt. Diskmaskin ska inhandlas!!! Men hur kopplar man in en sån?! En sån där händig karl skulle man ha!

Sen är det ju det här med att inte ha tvättmaskin hemma utan behöva ta sig ner till tvättstugan och passa tider, det hinner inte bli torrt och hej och hå... Fast, ja, den biten kan jag nog lära mig att vänja mig vid igen... Kanske ;) Hur dyr kan en tvättmaskin vara? Som ett tangentbord? ;)

Att behöva tänka på när man låter: Man kan inte poppa dunkmusik en söndagmorgon när man vill peppa för match. Man kan inte heller städa mitt i natten (som jag brukar). Sen kan man ju inte heller spela riktigt hög musik -någonsin... För "så gör man ju inte"... :(

Städningen sen då: Så mycket mer det blev att städa att flytta hit! Det låter väl motsägelsefullt antar jag då hus låter större än lägenhet men jag hade ju ett så bra litet hus :)



En sista sak är trädgård vs balkong -men det är väl bara att fylla balkongen med grönt kanske...

Förutom då att jag saknar mitt lilla hus så saknar jag Esse (dock inte hans hår :P ) -börjar bli dags att hämta hem honom igen! Ja sen finns det ju trevligt folk att sakna i Larvik också... Inte så många ;) men några :P

En helt annan sak:

Ska bli skönt efter idag när valet är slut så kanske det blir lite mindre politiksnack! Jag har inget intresse av att prata politik. Framförallt inte på fest!

torsdag 16 september 2010

Flås

Så fantastiskt skoj det är att spela innebandy "på riktigt" igen :)

Fine, jag orkar väldigt lite -det är jag väl medveten om -men det kommer!
Jag är ännu inte helt vän med klubba och boll -men det kommer!

Träningsmatch på söndag -Nice!
Bortamatch -Vad spelar det för roll? Annars hade ju dom fått åka. Gnäll inte, vi ska ju få spela match :D

Okej, kanske lite övertaggad... Men vad fasen! Ser verkligen fram emot det här ju :)

tisdag 14 september 2010

Astrid sjunger opera

Nu kanske några trodde att det skulle komma en video på när jag sjunger opera på någon fest -men nej, det måste man vara med live för att få uppleva ;) Nej nu är det något annat jag hittat:

Ibland googlar jag mig själv, för att se om det står något om mig -Det gör det i stort sett inte :( Eller det kanske är bra!? Oftare det står dåliga saker än bra...

Idag testade jag istället att spotifya mig (ja det heter så!) och hittade då denna låt om mig av Krämen, Giraffer och andra saker.

Jaha?!? Vad är detta??? Får man släppa sådana här märkliga låtar?

Astrid sjunger opera i en slang...

Seriepremiär

Det bästa med September är att "alla" serier startar igen! :) Så idag blev det ett avsnitt med Gossip Girl och imorgon (tror jag) kan jag käka middag till One Tree Hill :)

Nu är det ju bara en sak som är jobbigt när serierna är igång igen: All denna spänning!! Jag vet att jag är fjantig... "Det är bara en serie" och blablabla... Men ändå!!! Efter första avsnittet GG är jag nu galet sugen på att se andra -helst nyss! Inte så mycket för att jag tycker det är bra (eller snarare så bra som jag har tyckt tidigare) utan mer för att jag vill veta vad som händer
-Jag är inte nyfiken, jag vill bara veta ;) som jag brukar säga.

En annan seriepremiär som närmar sig är innebandyn :) Idag har jag beställt grejer:


Ja jag vet -Galet! Rosa/Lila sko!!! Det är inte jag... :S Men jag vill inte byta tillbaka till Puma eftersom de inte var så bra för mina benhinnor...

Men seriöst -Så tråkiga skor!! Jag vill ju ha mina färgklickar:


Synd att de är så slitna bara :(

Klubba behöver man också! Ska byta bort Fatpipe för första gången på 6 år :S Hur ska det gå?

Salming ska bli min nya bästa kompis:


Oj vad assist vi ska göra!! -Jag och min quest kickzone tipcurve...
Hallå! Kunde den inte fått något mer namn?!? :P Tacka vet jag Raw! ;)

Visade den för en inte så innebandyintresserad vän för att få någon kommentar: "Jadu... Det är en innebandyklubba... Vad kan man säga?!" Hon har ju inte fattat nånting :P

Träning på torsdag ihop med Skattkärr (div 1) -Nervöst!!! Jag har ju inte hunnit bli vän med klubba och boll än... :S

måndag 13 september 2010

Karlstad baby!!!

Jag bor fasen i Karlstad :D Sverige! :D

Så bra det känns!!!


Okej, bilden är från Linköping, men det är sol och det känns lika bra som det ser ut på bilden ;)

Feber

Weehuu!!! Det tog bara en så där sjuttiotolv omstarter, femtioelva ominstallationer och två samtal med kundservice innan bredbandet ville fungera -men nu är jag tillbaka :)

Dock är jag långt ifrån i form :S Feber härjar i Karlstad -Buuhuu!!! Trodde jag skulle kunna jobba idag i alla fall men när jag var uppe vid 4 inatt och knarkade loss insåg jag att det inte skulle kunna gå :S

Med andra ord går uppackningen inte framåt...

Soporna står kvar och stinker i hallen :S

Tvättkorgen bara växer -jag har inte hittat tvättstugan än...

Uppfyllnad av kyl och frys har inte skett -Ser ungefär ut som när vi hälsade på hos Fingret när han flyttat för några år sen:

Behöver man mer?! ;)

Men faktiskt har det hänt lite (innan jag blev sjuk). Bilen är lämnad och såld, lånet betalt och den apdyra bilförsäkringen uppsagd :) Känns så skönt!!

Jag har lärt mig att en expedithylla från IKEA inte är gjord för att plockas isär och sättas ihop igen :S Slutade med både blödande fötter och händer :S Typiskt...

Inte långt kvar till hockeysäsongen startar nu :) Ja på tal om något helt annat... Tyvärr är ju Grums träningstider på matchdagar -får se när det blir första livematchen. Måste ju passa på nu när jag bor här :) Välkomna hit på hockeykväll!! Låt mig bara packa upp färdigt först ;)

fredag 10 september 2010

Jag lever!

Känns som att allt går i 180 km/h nu. Har varit fullt upp sen jag kom hit -på gott och ont... Jobba, träna, aktiviteter, fixa saker... Inget Internet har jag hemma än heller så de få minutrar jag haft det lugnt hemma så har jag inte kunnat blogga (för jag är för lat att blogga på mobilen).

I alla fall: Höghöjdsbanan i onsdags

Anna och Loui posar i utrustningen

FYYYYY!!!! Först skulle man häva sig uppför en repstege som kunde snurra runt och ha sig -det var inte det lättaste :S Med hög puls är man sen uppe på ca 12 meters höjd och det kanske inte låter som så mycket -men för en som inte gillar höjder så är det alltför mycket! Då ökar pulsen ännu mer... Då ska man ge sig ut och gå balansgång på ett jäkla rep... som gungar... gungar mycket...

Therese på stocken och Kalle på första repövningen

Efter den första övningen kände jag bara: Näääääe -TA MIG NER!!! Men fy, det hade ju varit brutalt pinsamt att bli nerhissad! Det gick ju inte!! Så det var bara att försöka lugna ner sina skakande händer (och ben) och bege sig vidare...
Klarade banan men nej -det är inget jag vill göra om!! Stod till och med och skakade ett tag väl nere på backen...

Anna i den liggande stockgungsstegen

Kvällens middag var en mycket trevligare aktivitet :)

Annars då? Jo, jag har hittat en puss-ruta på väg till jobbet :) Tyvärr är det aldrig någon där när jag går förbi :(

Ska testa att kolla igen när jag kommer hem inatt en så där halv tre på natten -kanske större chans då!? ;)

Idag då? Jo det blir en tur till Norge för att lämna bilen. Sen tågande och bussande hem till Karlstad inatt. "Hem till Karlstad" -känns bra att skriva :)

onsdag 8 september 2010

Träningsvärk

Överlevde första träningen i måndags! Men uff -jag har ingen kondition kvar alls! Okej, den har varit fasligt låg senaste året men det märks verkligen att jag inte har kunnat träna alls i sommar -förbenade hosta!!! Pratade med Bergdahl igår (som jag lyckades smitta ner) och han har också dragits med det ca 5 veckor nu :S

Men men -nu är jag i alla fall igång, det kan bara bli bättre :) Verkar vara trevligt folk i alla fall, trots deras ringa ålder ;) Jag tror det blir bra det här!

Träningsvärken börjar dock smyga sig på. Inte så att någon muskel åkt på ordentligt med stryk -utan hela kroppen ömmar lite... Men det är faktiskt mest skönt! Då känner man att man gjort något :)

Annars då? Blev bortskämd av Camillass och Icka igår. De bjöd på mat och fotboll och jag behövde bara dyka upp och njuta av Kims finlir och god mat. Uppskattat när man har tusen bollar i luften annars att bara få sitta ner och njuta lite. Man tackar man tackar!

Ikväll ska det dock inte njutas -det ska klättras på höga höjder i Arvika! Hua! Hjälp! Vad är det för kollegor jag fått som lurar ut mig på sånt här?! :S ;)

måndag 6 september 2010

Karlstad

Jaha, då har jag landat i Sverige igen :) Startade ju den här bloggen när jag började fundera på Norgeflytt så kanske det vore läge att lägga ner den nu när jag är tillbaka i det fria landet i öst!? Nej! Jag tycker det är för kul att skriva och än har jag läsare (dock ej kommenterande läsare -pik pik) så varför sluta :)

Ja och inte vill ni väl gå miste om att få höra om mina bravader i en ny stad?! Dags för nya äventyr!!! :)

Känns otroligt skönt att vara här i alla fall -även om jag kommer sakna folk i Larvik är klart -men har jag tur kommer några av dom efter :) 6 månader får jag väl klara mig...

Lyckades sälja norska bilen en halvtimme innan jag skulle åka hem igår -Perfekt :D Så nu ska jag åka och lämna den på fredag. Undrar vad jag ska köpa för ny bil den här gången...

Strax dags för träning så jag måste kila iväg (men jag ska inte ta någon genväg som tidigare idag... genvägar är senvägar tyvärr... eller så hade de flyttat på konsum...) men avslutningsvis är jag mycket nöjd: Jag har ju alla kanaler jag vill ha :D Äntligen har jag femman igen! Till och med kanal 10 så jag slipper sura över att jag inte kan se em-kvalet!

Allt känns mycket bra i alla fall :) Skulle vilja citera Olsen: Living the dream!!!

lördag 4 september 2010

Flyttdag

Då är dagen här -dagen för mina möbler och saker att flytta till Karlstad :) Själv följer jag inte efter förrän imorgon. Ska nämligen till Tobbe ikväll för inofficiell avskedsfest :)

Innan det kommer dagen vara tämligen osexig -städning av huset :S Hua... Jag avskyr verkligen att städa...

Undrar om jag har normalt mycket saker? Kanske ser mycket ut... Men jag tror jag vet varför: Många i min ålder (tror jag i alla fall) har mycket saker fortfarande kvar hos föräldrarna. Typ: Någon finservis man fått ihopsamlad åt sig som barn, gamla leksaker man vill spara, gamla skolböcker -ja allt möjligt sånt som man inte använder men ändå vill spara. Jag har inget kvar hos mamma, det har hon inte plats för :S

Stapla på hög

Funderar på att kasta ut skrivbordet -det används ju aldrig ändå...

Allt från mattor till peruker

Nästintill hela min garderob -inte så mycket ändå!?

Sista lådorna
IKEA > Clas Ohlsson

Okej, delar av min serietidningssamling har fått flytta till min brors vind så det är faktiskt inte alla mina saker det här :P Lägg till:

Undrar vad jag ska göra med alla dessa tidningar...
Har 4 lådor här att komplettera samlingen med :$

Ja, sen är det lite bonusgrejer som inte är nedpackat än är klart. Ombyte, toalettartiklar och alla städgrejer också...

I alla fall: Som ni förstår så känns det skönt med flyttgubbar :)

Min expedit-bokhylla är nu fint nedmonterad förövrigt -tror ni jag får ihop den igen utan att den blir sned och jullrig? Jag är tveksam... :P

fredag 3 september 2010

Väntar lite...

Jag förstår inte att det ska vara så %¤##&% svårt att göra saker som man BÖR göra innan man faktiskt MÅSTE!? Jag har nu packat klart och skulle mycket väl kunna börja städa två av rummen som är tomma -men nej då! Slösurfa ska jag göra! Kanske kolla ett How I met your mother avsnitt!?! Jadå!

Skulle ju vara det smartaste att få lite gjort innan imorgon... Men nejdå... Jag har ju tid imorgon -så varför inte skjuta upp det!! Jag måste ju inte nu... Så länge jag är i Karlstad måndag morgon så ordnar sig ju allt...

Varför väntar jag alltid till sista stund? Måste jag ha en piska bakom mig för att få saker gjort? Tydligen...

Aja, man ska väl ha roligt också :) Till Tobbe för fotboll (om vi nu kan se den här) och soffhäng -det sista?!? :S :(

torsdag 2 september 2010

Lådor högt och lågt

Jag har så sjukt mycket saker!!! Shit... Var det verkligen så här mycket när jag flyttade hit? Ja, det måste det ha varit för så mycket har jag ju inte köpt... Bara kläder och skor ju... Så mycket plats tar det ju inte...

Kommit riktigt långt faktiskt! Hade packat klart idag om det inte vore för att jag är två lådor kort :S Så ett sista ryck imorgon så hinner jag nog till och med vara lite social :)

Städningen skjuter jag upp till lördag efter att flyttgubbarna har burit ut alla grejer. Ids inte dona med sånt innan.

Nu när jag ser hur mycket grejer jag har så är jag grymt nöjd med mitt val att anlita flyttgubbar istället för att flytta själv/tvinga släkt och vänner att ställa upp! Det får vara värt peningarna...

Får se om det kanske ska bli en flyttfest efter städningen... Vore väl skönt att komma fram till Karlstad också och börja plocka upp, men är lite sugen på en sista kväll här... Får se :)

Rätt menlöst inlägg... Sorry! Får väl avsluta med något skoj:

onsdag 1 september 2010

Nervös

Det börjar närma sig premiärträning i Grums, ja eller ska man kalla det en comeback inom innebandyn? Vilket som är jag fruktansvärt nervös!!!

Kommer ihåg min första träning med herrarna här i Larvik -då var jag så nervös att jag skakade när jag skulle knyta skorna :S Skulle tro att detta blir något liknande...

Vet ju inte alls nivån, hur de är, om jag kommer passa in, platsa -ja... Hua...

Jag har till och med redan packat träningsväskan -även fast träningen är på måndag! :-O
Ja men jag tänkte att jag vill inte att det ska bli knas för att jag inte hittar sakerna i lådorna eller något sånt... Så hellre har jag väskan redo :)

Att flyttpacka

Jag gick från ursprungsplanen:
"Jag ska se till att kasta all skit och rensa ur garderoben ordentligt så jag inte behöver ha med mig massor jag inte vill ha"
till:
"Äh, jag ser bara till att få ner allt så får jag kasta när jag packar upp istället!"
(som att det kommer hända...)

Det var tråkigt att rensa och tråkigt att packa... Nu när jag ser hur mycket (tunga) grejer det blir är jag dock mycket nöjd med att jag har hyrt in flyttgubbar!

Dock fortfarande sliten från förra veckan så jag råkade somna i soffan innan kl 22 :S Vaknade inte upp förrän när morgonens alarm ringde -Oups... Tlött...

Slängde i alla fall (enligt ursprungsplanen) 6 par skor igår! :-O Duktigt... Men jobbigt för själen ;) Men jag är inte under en kvinnas minimumnivå på skor i alla fall!

Detta bör finnas:
Sportinneskor
Löparskor
Sandaler -med remmar och knäppning
Sandaler -"pissetofflor"
Svarta sneakers
Vita sneakers
Converse -minst ett par
Stövlar -Inte gummi, även om det också är bra att ha
Finskor -Som funkar på vintern
Finskor -För sommaren
Fotbollsskor -I alla fall om man är så bra på fotboll som jag är! Har jag berättat om den där gången jag stod i mål i korpen?!? :P

Ni ser, det är inte så mycket som man måste ha... Sen kanske jag råkar ha dubletter av några... eller dubbla dubbletter...